NIEUWBOUW WEMENWEELDE

Parkappartementen

Het is een weelde om s ‘ochtends wakker te worden in een appartement dat door zijn vloerverwarming heerlijk op een gelijkmatige temperatuur blijft en op zomerse dagen zelfs koelt. Ondanks dat je slaapkamer aan de drukke Oldenzaalsestraat ligt, heb je het verkeer niet of nauwelijks ervaren, de optimale isolatie en een warmteterugwinningsinstallatie zorgt voor een goed geventileerd binnenklimaat.

De moderne badkamer is naar je eigen smaak ingericht, de ruimte, je royale douche en de dubbele wastafel geven je het gevoel van een hotel chique allure. Je eerste koffie van de dag maak je in je eigen keuken met  kookeiland waar je gisteren nog met vrienden gezellig gekookt hebt. De zon lokt je naar je balkon op het zuiden waar je door het privacy scherm heerlijk van de eerste zonnestralen op je mooie beschutte terras kunt genieten. Je kijkt uit over de stad en het groen van de Drienerbeek, heerlijk rustig en toch middenin de stad.

Vanmorgen eerst even naar de warme bakker, niets lekkerder dan vers brood. 'S middags naar de Albert Heijn, die zit letterlijk om de hoek en wellicht als afsluiter een terrasje pakken. Woensdag naar de markt voor een gebakken visje en vers fruit.

Je ervaart hoe prettig het is om alle faciliteiten op loopafstand te hebben. Een extra wijntje, eten op het terras, geen probleem je bent immers zo weer thuis. Wellicht nog even een krantje lezen in de Bibliotheek of  ‘s avonds naar het concertgebouw. Wonen in de binnenstad brengt de wereld dichterbij en dat zul je ervaren als een weelde.

In het weekend een eind fietsen? De natuur van het Lonnekermeer of Landgoed Twickel liggen om de hoek. Het is daarbij prettig dat je fiets in je eigen berging op de begane grond staat, die je vanuit de lift binnendoor bereikt. Voor de auto heb je een eigen parkeerplaats, een luxe midden in het centrum. Voor bezoekers zijn er extra parkeerplaatsen gereserveerd. Dat bezoek of die bezorger geef je vanuit je mobiele telefoon, dus ook als je even op het terras zit ook al is het in Zuid-Frankrijk, eenvoudig toegang tot het Wemenpark en/of tot de voordeur van het appartementengebouw. Ondanks dat er 29 appartementen onder één dak zitten, ervaar je dat niet als zodanig. Het gebouw is ingedeeld met drie trappenhuizen met elk een eigen lift, die brengt je direct tot je voordeur. Geen lange gangen of een regelmatig bezette lift, ook dat is een luxe. Als je dan na een jaar woongenot de afrekening van je energieleverancier krijgt, dan begrijp je helemaal waarom wonen in een energiezuinig (energielabel A+++) nieuwbouwappartement in het Wemenpark een weelde is.

Stijlvol, comfortabel en gelijkvloers wonen?

Ervaar: Wemen Weelde

Impressies

Plattegrond

klik op een plattegrond om deze te vergroten.

Top