NIEUWBOUW PARKAPPARTEMENTEN

PARKAPPARTEMENTEN

Dit gebouw is nog niet in zijn geheel ontwikkeld. Wat uitstraling, indeling en comfort betreft ligt het ambitieniveau hoog. Er zullen totaal 18 appartementen worden gerealiseerd in 3 woonlagen. Onder deze woonlagen wordt op de begane grond niveau naast de entree in bergruimte en parkeren voorzien. 

De appartementen krijgen een oppervlak van 100 tot 150 m2 waarbij de grootste appartementen, die zich op de eerste etage bevinden, ook nog een extra ruimte krijgen op de begane grond. Deze ruimtes liggen aan de zijde van de Oldenzaalsestraat en worden bereikbaar vanuit het huis. De ca. 60 m2 grote ruimtes zullen bijzonder geschikt zijn voor een beroep aan huis of hobbymatig gebruik, maar ook extra slaapkamers kunnen hier gerealiseerd worden.

 

Aan de parkzijde krijgt het appartement een trapsgewijze opbouw. Elk appartement krijgt een royaal deels overdekt terras op het zuiden met uitzicht over het park. De architectuur van de voorzijde (Oldenzaalsestraat) is nog in studie. We denken daarbij aan een moderne, natuurlijke groene gevel met grote raampartijen. De parkzijde zal ook een natuurlijke uitstraling krijgen met gevels van hout en glas en een grote schuifpui naar het terras.

De appartementen krijgen de entree aan de parkzijde. Voor de praktijk/hobby ruimte op de begane grond overwegen we een entree aan de Oldenzaalsestraat.

Top