Koopoptie verzoek

Hartelijk dank voor het kenbaar maken van uw interesse in het Badhuis!
Zoals gecommuniceerd in de afgelopen dagen kunt u deze week een formele koopoptie kenbaar maken.
Inmiddels staat er aanvullende informatie op de website Wemenpark.nl. Een deel van die informatie, de prijslijst en de servicekosten hebben bezoekers van de informatieavond bij het notariskantoor reeds ontvangen. Daarnaast treft u ook technische informatie,  een kopers optielijst, installatietekeningen en een indeling van het Wemenpark aan. Indien u nog geen gedrukte versie van de verkoopbrochure hebt, dan kunt u deze afhalen bij een van de makelaars.

Wij verzoeken u dit koopoptie verzoek uiterlijk 2 december aan ons te retourneren. U ontvangt 3 december bericht van ons indien we een optieverzoek in goede orde van u hebben mogen ontvangen.

Mocht u onverhoopt geen ontvangstbevestiging hebben ontvangen 3 december, neem dan a.u.b. contact op met een van de makelaars.

Op 6 december ontvangt u bericht van een van de makelaars  of zij uw optieverzoek wel of niet hebben kunnen honoreren. Indien uw optieverzoek niet is gehonoreerd komt u op een wachtlijst te staan. De ervaring leert dat er altijd optanten in de loop der tijd afvallen, vervolgens worden de mensen van deze wachtlijst benaderd.

Top