Wemenpark, mooier kun je niet wonen

Wonen in het Wemenpark betekent wonen met een parkje voor de deur, het stadscentrum om de hoek en de Albert Heijn op 100 meter afstand. Wonen in bijzonder fraaie appartementen of studio’s in gerestaureerde historische gebouwen of stijlvolle karakteristieke nieuwbouw. Dat alles in een groene setting langs de Drienerbeek. We doen ons uiterste best om u het gevoel te geven; “mooier kun je niet wonen”.

Wemen Weelde

Parkappartementen

Wat uitstraling, indeling en comfort betreft ligt het ambitieniveau hoog. Er zullen totaal 29 appartementen worden gerealiseerd in 4 woonlagen met een 5e topwoonlaag waarin zich twee penthouses bevinden. Parkeren kan op het achter gelegen (groene) terrein voor de hoofdentree van het gebouw.


Lees verder...

Het Badhuis

Het Badhuis zal in zijn huidige vorm blijven bestaan. De fraaie oostgevel met stijlkenmerken van de Haagse school, zal goed zichtbaar worden vanaf de Oldenzaalsestraat. Door de transparante tussenlaag, tussen de het bestaande badhuis en de nieuw te bouwen verdiepingen erboven, zullen de contouren van het bestaande Badhuis goed zichtbaar blijven en deze accentueren.

Lees verder....

Dr. Ariënsschool

De Dr. Ariënsschool is voor het grootste deel behouden en gerestaureerd. Het deel dat gebombardeerd is geweest alsmede de aanbouw aan de oostgevel verkeerden in slechte conditie en zijn gesloopt. Dit maakt ruimte vrij voor een royale entree vanuit de binnenstad naar het Wemenpark, waarbij vanaf deze zijde het Badhuis, voor het eerst in de geschiedenis, ook zichtbaar is.

Lees verder....

Top